250000 AUD turnering bliver en realitet ved Aussie Millions

De store spil vil ingen ende tage i den nuværende udgave af Aussie Millions. Alle de store profiler er på plads i Melbourne hvor Aussie Millions Main Event lige nu bliver spillet, men allerede i morgen kan de rigeste og dygtigste spillere se frem til deres måske dyreste omgang live poker nogensinde. Der har nemlig i flere uger været lagt op til en helt vanvittig turnering som er alt andet end en gratis turnering. Turneringen har nemlig et indskud på astronomiske 250.000 AUD og det “tilbud” har flere spillere nu takket ja til. Det er dog ikke til at vide hvor stort det endelige felt bliver, men mon ikke det vanvittigt høje indskud skræmmer de fleste væk.

Obrestad melder sin ankomst

Det er dog ikke kun mændene der har set sig lune på den store turnering. Den kvindelige pokerspiller Anette Obrestad fra Norge har nemlig takket ja til udfordringen og hun vil således også spille med i det store eventyr. Udover Obrestad vil kendte spillere som Alexander ’PostFlopAction’ Kostritsyn, Sam Trickett, Tony ’The Lizard’ Bloom og Nikolay Evdakov stille op. Det er dog ikke de eneste spillere som spekulerer i at betale det vanvittigt store indskud der svarer til knap $250.000.

Navne som Daniel ’Jungleman12’ Cates, Andrew Feldman, Andy Obst og flere har vist interesse for turneringen, og mon ikke at vinderen vil få sig en solid portion selvtillid med sig udover den store præmie som forventes at ende på mindst 2.000.000 AUD der svarer til 10.8 millioner danske kroner.

Turneringen bliver spillet som lovet

Hvorom alting er vil turneringen finde sted, og det er således blot et spørgsmål om tid før at de endelige deltagere vil bekræfte deres deltagelse, og med en præmiepulje der på forhånd udelukkende vil gå til vinderen af turneringen, vil det blive en rekord høj præmie som den endelige vinder af turneringen kan tage med sig hjem fra Australien.