Bet365 Poker et godt tilbud til alle spillere

Bet365 er et af verdens mest anerkendte og respekterede navne indenfor poker, casino og sportsbetting. Med en kundeservice på internationalt niveau, og et bredt udvalg af spil er Bet365 Poker et interessant tilbud for alle pokerspillere der leder efter et godt sted at spille på det populære iPoker netværk. Med en placering på iPoker netværket vil du som kunde hos Bet 365 poker poker altid være sikret masser af forskellige muligheder for at spille poker, ligegyldigt om du vil spille cash game, Sit N Go eller multi table tournaments.

Bet365 Poker er skattefrit

Med base på Gibraltar er du som spiller sikret at dine gevinster hos Bet365 er skattefri, og derfor bør man have Bet365 med i sine overvejelser hvis man er på jagt efter et godt site at spille på, hvad enten det er de mange turneringer eller det store udvalg af cashgames man er på udkig efter.

Bet365 Bonus

Som ny kunde hos Bet365 Poker kan du tage fordel af deres store deposit bonus på $1000 der bliver udbetalt i mindre rater mens du spiller bonussen fri. Udover den store bonus vil man også kunne tage fordel af det store VIP program der giver store belønninger hver måned til loyale spillere. Med et fantastisk VIP program og en stor deposit bonus kombineret med en hurtig og professionel kundeservice har Bet365 Poker et rigtig spændende produkt som alle danske pokerspillere bør kigge nærmere på.

Turneringer

Udover de massive garanterede præmiepuljer i alle de spændende multi table turneringer vil spillere også opleve et hav af spændende Sit N Go Jackpot promotion hvor en smule held og dygtighed kan give SNG spillere en gevinst på op til $50.000 eller mere i den spændende Fort Knox Jackpot som kræver at du vinder 6 af de omtalte Sit N Go turneringer i træk. Det er dog ikke alle der har råd til at spille med i Fort Knox Sit N Go turneringerne, men der findes også store jackpots til spillere der har knap så mange penge at spille for i de andre SNG jackpot promotions udbudt af Bet365

Som kunde hos Bet365 Poker har du med andre ord alle muligheder for at realisere drømmen om de store præmier. Med et spændende produkt der sikrer dig et stort udvalg af spil og en fornem kundeservice vil Bet365 Poker uden tvivl være et tilbud du bør have med i dine overvejelser når du tænker på at skifte pokerside eller blot ønsker at finde et nyt sted med masser af action og god service.

Lav Bet365 poker konto her