Betsson Poker har forandret player points

Som kunde hos Betsson Poker vil man hurtigt finde ud af at man optjener player points når man spiller poker om ægte penge. Førhen var det dog således strikket sammen at spillere der primært fokuserede på STT og MTT turneringer optjente flere point end dem som spillede cashgames.

Det gav derfor turneringsspillerne en unfair fordel i forhold til at spille bonusser fri og meget andet, og derfor har Betsson Poker nu taget konsekvensen af dette og valgt at give alle spillere det samme antal point for deres rake ligegyldigt om de spiller turneringer eller cashgames.

En fair løsning for alle

Med den nye tildeling af player points er det nu blevet en meget mere fair løsning for alle da ingen konkurrerer på ulige vilkår længere. Fra nu af vil hver kunde optjene 3.6 player point for hver $1 de bidrager med i rake, og som bekendt er det disse point som du skal optjene for at spille din sign-up bonus hos Betsson Poker fri. Er du endnu ikke kunde hos Betsson Poker kan du selv vælge hvilken bonus du ønsker, og den største af disse har en værdi af $2000.

1 konto til to pokersites

Betsson Poker er et af de eneste steder i hele verden hvor du med en konto kan få adgang til to pokersider. Her kan du nemlig både spille på deres klient på OnGame netværket, og der er også mulighed for at benytte sig af Entraction netværket med en og samme konto. Dette giver helt nye udfordringer til kunderne da man derved kan få det bedste ud af de kampagner der kører på hver af de to sider på samme tid.

Start med at oprette en konto hos Betsson Poker med det samme og så kan du vælge imellem henholdsvis $2000 eller €5000 i bonus.

Læs Betsson Poker anmeldelse her!