Betsson Poker inviterer til stor juleturnering

Betsson Poker er klar med et rigtig godt tilbud til dig hvis du har mod på at optjene en lille sum player points i december måned. På denne måde har du nemlig mulighed for at komme med til en stor juleturnering hvor der er lagt intet mindre end $5000 i puljen, og det er faktisk ganske nemt at komme med. Du skal nemlig blot optjene 100 point i perioden 1-24. december og så er du sikret en plads i turneringen der spilles den 25. december. Dette er derfor en glimrende måde at få lidt ekstra værdi på.

Så enkelt er det

Hvis du ikke er kunde hos Betsson Poker endnu skal du bare oprette en konto og foretage et indskud. Herefter skal du optjene kravet om de 100 player points, og så vil en billet til turneringen blive krediteret din konto 5 timer før at den endelige event bliver spillet. Du skal selv tilmelde dig turneringen da Betsson Poker ikke selv kan foretage denne proces. Juleturneringen bliver spillet 12.00 dansk tid den 25. december, og det er kun spillere hos Betsson Poker der imødekommer det enkle krav der kan tilmelde sig.

Et rigtig godt tilbud

Vil du derfor gerne have lidt kvalitetstid væk fra den travle julemåned og spille med om mere end 25.000 danske kroner så bør du virkelig benytte dig af dette gode tilbud hos Betsson Poker. Du har i den kommende måneds tid desuden også mulighed for at gå på opdagelse i deres store julekalender hvor der er præmier for i alt $100.000. Gå derfor ikke glip af de mange gode tilbud som man frit kan tage del i frem til juleaften.

Registrer en konto hos Betsson Poker nu og se hvor nemt det er at komme med til den store $5000 turnering.