Billig bounty turnering hos Danske Spil

I aften får man mulighed for at vinde ekstra mange penge hvis man er kunde hos Danske Spil. De vil nemlig i deres daglige $6 turnering give dig mulighed for at slå både Alexander ’AlexKP’ Petersen og Pernille Ravn ud. For hver af disse to du eliminerer, vil du modtage 500 kroner i præmie, og derfor kan du altså score en tusse hvis du sender dem begge ud. Med en pris på blot $6 for at være med, er dette et tilbud som de fleste pokerspillere har råd til at benytte sig af.

Kun for danskere

Denne turnering er kun for danske spillere, og det er derfor ikke muligt for andre at registrere sig. Hos Danske Spil går de meget op i at give deres kunder eksklusive fordele, og denne turnering er blot en af dem. Eventen starter klokken 20.35, men der er dog mulighed for op til en times sen registrering. Du behøver derfor ikke at være klar med det samme før at du kan deltage, men hvis du vil have bedst mulige chancer for at sende den unge AlexKP og Pernille Ravn ud, bør du være klar ved kampstart.

Deres aliasser

Pernille Ravn spiller under navnet ’Playgirl_666’ og Alexander hedder på bordene ’DS – AlexKP’. Med denne information er du godt klar til at vise de professionelle spillere at du også kan spille poker, og med udsigten til at indkassere 500 kroner for hver af dem er der gode grunde til at være med.

Opret en konto hos Danske Spil allerede i dag og så kan du spille med i aftenens turnering. Få desuden en velkomstbonus på op til 1000 kroner på dit første indskud, og tjek desuden deres store VIP program der giver dig mulighed for et utal af kontante fordele hver måned.