Bliv spiller hos UB Poker og få op til USD 1100 bonus

Du kender det sikkert godt. Du sidder og kigger rundt på internettet efter et godt sted at spille poker. Desværre er der alt for mange udbydere som ikke forstår at belønne deres spillere tilstrækkeligt. Her er det en god ide at kigge nærmere på UB Poker. Den store side der holder til på det populære Cereus netværk et rigtig godt tilbud for alle online pokerspillere på alle niveauer.

Gennemtænkt promotion

UB Poker har da også brugt lang tid på at strikke et fremragende tilbud sammen til dig. Som ny kunde får det væld af flotte tilbud som du kvit og frit kan gøre gavn af. Opretter du dig som ny kunde hos UB Poker får du hele 111 % i sign-up bonus på dit første indskud. Helt op til $1.100 venter der på dig i gratis bonus, og det er ikke det hele. Udover den store bonus får du også gratis adgang til deres store ugentlige $1.000 freeroll turneringer, eksklusivt for nye kunder hos UB Poker.

Dermed kan man ikke komme udenom at UB Poker har nogen helt fantastiske flotte tilbud til deres nye kunder. Udover den store sign-up bonus og den store gratis freeroll turnering, har UB Poker også et væld af flotte promoveringer kørende hver eneste måned. De store promotions er helt gratis at deltage i, og hvad enten du er mest til kolde kontanter, et nyt fjernsyn eller måske et sæde til en stor internationale pokerturnering, er UB Poker det oplagte valg for spillere som leder efter en god aftale på et spændende netværk hvor der er action 24 timer i døgnet.

Opret dig nu

Opret dig som kunde hos UB Poker i dag og få din 111 % sign-up bonus på helt op til $1.100. Når dit indskud er lavet får du derudover gratis adgang til en stor $1.000 freeroll. Det er noget man kan kalde et godt tilbud.

Få UB Poker bonus her!