Danskerne klar til Unibet Open London

Det er blot to måneder siden at danske Thomas Thang gik hele vejen ved Unibet Open Valencia hvor danskeren strøg helt til tops og kunne glæde sig over en præmie på over en million danske kroner og et trofæ til lille Danmark. Nu er danskerne klar til endnu en omgang af Unibet Open som denne gang tager sted i London hvor de danske spillere AlexKP, Albert Iversen og Thor Drexel senest slog sig ned som roommates i en af de flotteste lejligheder i hele London.

€1500+€150 i indskud

Denne udgave af Unibet Open har et buy-in på €1.500+€150 og allerede nu er antallet af danskere der melder sig klar til begivenheden ved at strømme ind. Det har også primært været positive historier som danskerne gang på gang har taget med sig fra de forskellige Unibet Open turneringer. Arrangørerne selv fra Unibet mener også at danskerne har størst chance for at tage endnu en sejr hjem når alle spillerne skal mødes i London og kæmpe om de store penge og ikke mindst det flotte trofæ som hver vinder af de store turneringer kan tage med sig hjem.

Vi vil i denne omgang af Unibet Open London få besøg af en sand stjernekavalkade af danske spillere, som blandt andet inkluderer Benjamin ’Bønne’ Jensen, Lars Hougaard, Michael Maze og Thomas ’Kalle’ Petersen.

Ikke de eneste danskere

De er dog ikke de eneste danskere der har meldt deres ankomst i London, omkring yderligere 20 andre danske profiler har meldt op at de også ankommer til den engelske hovedstad og forventer at have en stor chance for at Danmark tager endnu en førstepræmie med hjem fra Unibet Open. Turneringen forventes at skabe en førstepræmie på over 1.000.000 danske kroner.

Du kan også vælge at satse en skilling på hvem der skulle gå hen og vinde turneringen hos Unibet sports betting hvor der gives en Unibet sport bonus på op til 750 kroner.

Uanset om man laver en konto hos Unibet Poker eller Unibet sport så modtager man såvel poker bonus som sport bonus plus 30% loyalty betaling hver måned for alt pokerspil.

Lav din Unibet konto her