Eksklusiv dansk kampagne hos Party Poker

Party Poker er en af de udbydere der har fået en licens fra den danske spillemyndighed til at udbyde poker lovligt i Danmark. For at fejre det har Party Poker valgt at lave en gigantisk præmielodtrækning som kun er for de danske kunder. Hele 250.000 kroner er der på spil, og det eneste du skal gøre for at være med er at lave et indskud på mindst 75 kroner i januar måned. Lige så snart du har gjort dette vil du få et lod i den store lodtrækning der kunne give dig en skyhøj præmie.

Både for nye og gamle kunder

Dette fremragende tilbud fra Party Poker er både tilgængeligt for nye og gamle kunder, så der er intet der hindrer dig i at være med. Præmierne i kampagnen er særdeles store, og en enkelt heldig dansk kunde vil modtage 100.000 kroner i skattefrie præmie. Udover den vanvittige førstepræmie vil der også være mindre præmier på 10.000 kroner, 5.000 kroner og meget andet. Siden at man kun skal lave et indskud for at være med kan det varmt anbefales at man vælger at oprette sig som kunde hos Party Poker.

Tilmeld dig nu

Ved at blive kunde hos Party Poker er du altid sikret et stort udvalg af spil inden for de mest populære varianter af poker. Nye spillere der vælger at oprette en konto med koden RIDE500 vil desuden få en 100 % bonus på op til 3000 kroner som kan spilles fri ved at deltage i ægte penge spil når ens overførsel er foretaget.

Skynd dig derfor enten at logge ind på din gamle konto eller oprette en ny og indbetale mindst 75 kroner og så kunne det være dig der startede året med en kontant præmie på 100.000 danske skattefrie kroner.

Åben en konto hos Party Poker