EUR 2000 tirsdags rake race hos Mermaid Poker

En ny tendens er begyndt at ske hos Mermaid Poker, og nu på tirsdag kan du igen være med i et stort €2000 rake race. Præcis som de tidligere af slagsen vil præmierne, betingelserne og des lige være de samme. Er man derfor frisk på at kunne vinde ekstra mange penge ved bare at spille poker, er det hos Mermaid Poker at man skal oprette sig. Der er hele €300 til vinderen af tirsdagens race, og der er i øvrigt også præmier til de yderligere 11 bedst placerede spillere på ranglisten.

Hvordan man deltager

Som i de foregående races der blev spillet om torsdagen skal man her også tilmelde sig manuelt. Dette gøres som altid ved at besøge The Player Zone og vælge fanen ’promotions’. Her kan du sørge for at du er tilmeldt til når racet skal forløbe, og med ca. 15.000 kroner til deling er der kun gode grunde til at man skal indfinde sig. Efter at du har fået tilmeldt dig korrekt vil du på tirsdag så kunne spille cashgames, STT og MTT turneringer der alle vil give dig point til den endelige stilling. Det kan derfor være klogt at få de tekniske detaljer på plads inden at tirsdagen oprinder.

Følg din position

Såfremt at du vil være med i dette rake race, kan Mermaid Poker også glæde dig med at de opdaterer stillingen hver eneste time. Du kan derfor følge med i hvordan din gevinst kommer til at se ud, og sørge for at få spillet ekstra meget hvis visse spillere skulle være på vej til at få en bedre placering end dig selv.

Besøg Mermaid Poker nu og så kan du også tilmelde dig det store rake race der har €2000 i puljen som fordeles iblandt de 12 mest aktive spillere på tirsdag.

Prøv Mermaid Poker