Euro Grand Prix turnering hos Mermaid Poker

Et Grand Prix er som regel noget man forbinder med en tv-transmitteret sangkonkurrence, men sådan er det dog ikke altid.

Mermaid Poker har nemlig hver uge en speciel europæisk turnering hvor i man kan dyste imod de øvrige EU lande. Præmiepuljen er på minimum $60.000, og det koster $150+$12 at være med.

Turneringen spilles hver lørdag 19.00 dansk tid, og der er masser af gode muligheder for hvordan du sikrer dig et sæde for mindre end de oprindelige $150+$12.

Mermaid Poker afholder hver uge tonsvis af satellitturneringer som alle kan sikre dig en plads i denne specielle turnering, så det kan godt betale sig at få oprettet en konto.

Struktur

Euro Grand Prix hos Mermaid Poker bærer præg af en dyb struktur. Alle spillere vil starte med 2.500 chips, og hvert niveau varer 15 minutter.

Der er derfor god tid til at udse sig lige præcis de situationer hvor i man vil satse ens chips, og med $60.000 i garanteret præmiepulje er dette derfor et af ugens største højdepunkter hos Mermaid Poker.

Er man ikke kunde hos Mermaid Poker, kan man oprette en konto og få både en gigantisk velkomstbonus samt adgang til et givende VIP program.

Uhørt stor bonus

Mermaid Poker kan nu tilbyde en ekstra stor bonus til alle nye spillere. Du skal bare oprette en konto og indbetale penge med koden POKER2500.

Når dette er gjort, vil en bonus på op til $2500 blive tildelt din konto, og for hver 300 player points du optjener, vil du få udbetalt $20 af din bonus.

VIP programmet hos Mermaid Poker er også værd at se nærmere på. Her kan man nemlig få op til 40 % i cashback hver måned ved blot at optjene et årligt antal player points.

Læs meget mere om Euro Grand Prix og få din bonus hos Mermaid Poker nu.

Spil turneringen her