Få op til 5300 kroner bonus med Ladbrokes Poker

Det er svært at komme udenom Ladbrokes Poker, når man kigger efter de mest stabile og respekterede leverandører af poker i Europa. Ladbrokes har længe været kendt for at være yderst innovative og særdeles loyale over for deres kunder. Den velkendte gavmildhed kan du drage fordel af med en eksklusiv sign-up bonus på op til 5.300 kroner.

Hvor stor din bonus hos Ladbrokes Poker er, afhænger af hvor mange Poker Points du optjener som ny kunde hos Ladbrokes Poker. Hvis du optjener 35.000 point kan du se frem til en kontant udbetaling på hele $1.000 eller hvad der svarer til 5.300 dejlige danske kroner i Ladbrokes Poker Bonus.

Du bliver gratis VIP

Det er dog ikke det eneste du kan se frem til som ny kunde hos Ladbrokes Poker. Ladbrokes har nemlig et lækkert VIP cashback program, der hver måned kan give dig op til 30 % tilbage på dit spil. Det store VIP program kommer oveni din sign-up bonus med Ladbrokes Poker og er altså derfor blot ekstra værdi for dig som ny spiller hos Ladbrokes Poker.

Masser af pokermuligheder

Ladbrokes har i mange år været kendt for at være en af de bedste udbydere af poker i Europa, og deres hårde markedsføring har i mange år været en stærk rolle i det store marked blandt danske pokerspillere.

Udover et væld af forskellige cash games og store turneringer, vil du også kunne spille med i de mange Sit N Go turneringer, der kører døgnet rundt hos Ladbrokes Poker. Ladbrokes holder til på det velkendte Microgaming netværk, som er kendt for at tiltrække masser af dårlige spillere og således er det en yderst værdifuld aftale som man kan få som ny kunde hos Ladbrokes.

Med en fantastisk stor bonus, og fremragende VIP program og den velkendte service som Ladbrokes altid har været genstand for, er der ingen undskyldninger for ikke at drage fordel af det store tilbud og tage del i mulighederne allerede i dag.

Download Ladbrokes.