Her finder du de bedste EM 2016 bonusser og tilbud

Der er ikke så længe til vi kan boltre os med timevis af fantastisk EM-bold i fjerneren, for EM slutrunden 2016 står for døren i Frankrig, og her venter der os 51 kampe før fodboldfesten er slut.

Enhver slutrunde er et slaraffenland for sportsbettere, for når EM og VM løber af stablen, står bookmakerne i kø med fantastiske tilbud, bonusser og ekstra høje odds på kampene. Det kan dog være lidt af en opgave at skulle surfe rundt mellem alle bookmakerne for at se, hvem der har de bedste tilbud til en bestemt kamp, eller hvor du finder den bedste EM 2016 bonus.

Derfor er det en god idé man har fået hos Odds.dk, hvor man har alle bonusser samlet i én oversigt, og samtidigt krydrer oversigten med de bedste bookmaker-tilbud til EM 2016.

Se EM 2016 bonus og tilbud hos Odds.dk ->

 

Den største bonus til EM 2016

For mange er “den bedst bonus” også lig med “den største bonus”, og her kan vi allerede nu afsløre, at den største bonus fås hos NordicBet. Her får du op til 2000 kr. i bonus, når du indbetaler et tilsvarende beløb som første indbetaling, men om det så også er den bedste bonus for dig, skal du selv vurdere. Vi kan dog allerede nu afsløre, at bonussen i øjeblikket – og dermed også under EM 2016 – udelukkende kan spilles fri via mobiltelefonen.

Det vil sige, at mens du kan aktivere bonussen fra din PC, er det kun spil/væddemål placeret fra mobilen, som tæller med i omsætningskravet. Du skal derfor være indstillet på at logge ind fra din mobil, hver gang du vil bette, men her er det selvfølgelig positivt, at log in fra mobilen ikke kræver NemID. Det gør det selvfølgelig meget lettere at bette på farten.

 

Sjove ting at spille på til EM 2016?

Når EM starter vil du selvfølgelig som altid kunne spille på 1X2-udfaldet af samtlige kampe hos samtlige bookmakere, og der vil selvfølgelig også være masser af handicap-markeder og andre spændende muligheder for at satse skillinger på kampene. Men allerede nu – med flere uger til kick off ved EM 2016 i Frankrig – kan du placere de første bets på spil som EM topscorer, EM vinder og lignende langtidsvæddemål.

Det er alle de klassiske, som du sikkert kender i forvejen, men bookmakeren NordicBet har været kreative og sat odds på alle mulige mere eller mindre utænkelige scenarier ved det kommende EM i 2016.

Her findes du f.eks. odds på om en spiller laver “en Suarez” og bider en modstander under slutrunden, om strømmen går på et stadion under en kamp, om en målmand scorer under slutrunden, om der bliver scoret på et saksespark eller om en “fodboldidiot” løber ind på banen og stikker dommeren en på kassen. Disse vilde EM-specials er der mange mange flere af hos NordicBet, og oddsene på mange af dem er astronomiske. Så hvis du skal have placeret et sjovt væddemål eller to, som du kan underholde gutterne med, når I sidder og ser fodbold til sommer med en kold pilsner i hånden, så er det nu du skal ind og spille. Disse EM-specials har nemlig spilstop samtidigt med kick off i åbningskampen d. 10. juni.

Med de bedste EM-bonusser og tilbud ved hånden, skulle det også være muligt at finde ét eller andet at oddse på ved EM 2016.