Full Tilt rakeback

Full Tilt Poker Fakta
Navn: Full Tilt Poker
Website: fulltiltpoker.com
Etableret: 2004
Land: Kahnawake
Software: Uafhængig
Bonus Kode: RIDER600
Bonus: $600
Rakeback: 27 %
5 stjerner

Poker Stars lobby

Poker Stars table

Download Full Tilt Poker

Full Tilt Poker, hører til i den absolutte elite, når vi taler poker rum. Full Tilt Poker har konstant, døgnet rundt, flere tusinde spillere online, som enten spiller kontant spils bordene, eller en af Full Tilt Pokers mange daglige online pokerturneringer, med store garanterede pengepræmier i puljen.

Derfor er Full Tilt Poker et oplagt valg, når man skal vælge pokerrum. En anden ting man skal huske at have in mente, når man vælger pokerrum, er om man kan få sig en rakeback aftale hos det pågældende poker rum. Rakeback betyder i al sin enkelthed, at du får nogle af de penge du betaler i rake, tilbage betalt til din online pokerkonto. Man bør derfor, altid undersøge mulighederne for en poker rakeback aftale, inden man opretter sig hos et online poker rum.

Har du ikke en Full Tilt Poker konto i forvejen, kan du ved at signe op her på siden, få en Full Tilt rakeback aftale som udbetaler den maksimale 27% som gives af Full Tilt.

Med en Full Tilt rakeback aftale, sørger vi for at du får 27% i Full Tilt rakeback. Vores helt særlige rakeback aftale, betyder altså at du hver eneste fredag, får tilbage betalt 27% af den samlede rake du har betalt hos Full Tilt Poker, den foregående uge. Aftalen er tilgængelig for alle nye kunder, der laver sin Full Tilt Poker konto her.

Når du har oprettet dig hos Full Tilt Poker, skal du blot sende os dit poker nick name. Så sørger vi for at lave en Full tilt rakeback aftale til dig, og sender dig en bekræftelse tilbage, på din Full Tilt rakeback aftale.

Full Tilt Poker Bonuskode

Det er VIGTIGT at bruge bonuskoden RIDER600 når man bliver spurgt om man har en Full Tilt Poker bonuskode. Bruger man koden får man en 100% poker bonus op til $600 ved sin første indbetaling plus 27% rakeback. Full Tilt Poker bonussen, bliver udbetalt i rater af $20 eller 10% af dit første indskud i forhold til spillerkravene.

Bemærk at, denne bonus og andre øvrige bonus tilbud fra Full Tilt Poker, vil blive fratrukket din Full Tilt rakeback aftale, så længe bonus perioden står på. Men på trods af dette, så er det stadig et af markedets bedste online poker bonusser.

Som en ekstra ting, tilbyder Full Tilt Poker, en helt særlig adgang til en $100.000 First Deposit Full Tilt Poker freeroll, for alle nye kunder, der første gang laver et indskud hos Full Tilt Poker.

Husk RIDER600 når du bliver spurgt om en bonuskode. Baggrunden er at det sikrer at du får rakeback. Undladelse af brug af kode kan medføre at Full Tilt Poker ikke anser dig som en gyldig Full Tilt rakeback kunde.

Rakeback tilbagebetaling

Med en Full Tilt rakeback aftale, vil du hver fredag, få overført din rakeback til din Full Tilt Poker konto. Der er ikke noget minimum, for hvor meget du skal have raket, i den foregående periode, og alt rake tæller – dvs. rake fra kontant spils bordene, og fra turneringer, og sit and goes.

Det vil sige at uanset hvilken type pokerspiller man er, så kan alle få glæde af denne Full Tilt rakeback aftale. Full Tilt aftalen, belønner altså alle pokerspillere, uanset hvilke stakes man spiller, og hvilke variationer af pokeren, man spiller. Derfor er denne Full Tilt rakeback aftale, bestemt en af de allerbedste rakeback aftaler du overhovedet kan finde, på markedet.

Man skal bemærke at, en Full Tilt rakeback aftale, bliver udbetalt på baggrund af ens netto rakeback. Det vil sige at Full Tilt Poker, fratrækker – bonusser, brugte poker point, overlay fra turneringer, og eventuelle finansielle omkostninger, ved indbetalinger og udbetalinger. Et godt råd til alle der har en Full Tilt rakeback aftale, er altså at, minimere sine antal af ind/udbetalinger, og øvrige overførsler – da det vil påvirke din Full Tilt rakeback udbetaling.

Full Tilt Poker trafik

Full Tilt Poker, kører på sit helt eget netværk, med deres eget udviklede software. Full Tilt Poker, hører til i toppen, både når det handler design og driftsikkerhed.

Full Tilt Poker er pt. verdens 2. største poker rum har en enorm trafik døgnet rundt, så der er garanti for action ved bordene 24/7. Full Tilt har helt klart et af markedets største tilbud af online pokerturneringer, og helt klart et af de bedste turnerings blind strukturer der, findes. Så leder man efter et poker rum, hvor der gives plads til pokerspillerne, og hvor der er tid til at spille en god gang online turnerings poker – så er Full Tilt Poker et rigtigt godt valg.

Desuden har Full Tilt Poker altid et kæmpe udvalg af spændende promotions, og har blandt andet deres helt egen online poker mesterskaber – FTOPS og Mini FTOPS.

Hos Full Tilt har man også rig mulighed for at møde en ægte poker pro, da Full Tilt har langt over 200 professionelle pokerspillere – redpros – tilknyttet, som alle deltager dagligt i Full Tilt Pokers turneringer, og kontant spils borde. Det er ikke et sjældent syn, at finde en af disse redpros på de lavere takster. Hvilket giver mulighed for at, møde de bedste pokerspillere, uden at skulle spille highstakes poker.

Få 27%, $600 i bonus ved brug af Full Tilt poker bonuskode RIDER600 og adgang til en $100.000 gratis turnering.

Download Full Tilt