Gold Rush er tilbage hos Unibet Poker

En af de absolut mest populære kampagner igennem tiden hos Unibet Poker har uden tvivl været Gold Rush. Som navnet antyder, kan man nemlig få et sus af guld i ens egen retning hvis man kan opfylde et par forskellige krav, og med denne promotion er det særdeles indbringende at spille hos Unibet Poker i februar måned. Du kan nemlig kombinere Gold Rush kampagnen med de øvrige tilbud der findes, og det betyder at man som ny spiller både har mulighed for at spille en velkomstbonus fri samtidig med at man optjener rakeback.

Præmier og krav

Præmierne for denne promotion er delt op i både kontanter og sæder til unikke freerolls. Unibet Poker vil afholde i alt 3 freerolls i forbindelse med denne kampagne, og den største præmiepulje er på €5000. Man kan blandt andet vinde adgang til den, hvis man optjener 35 point hver dag i 15 dage. Det er dog langt mere interessant at få kolde kontanter, så hvis man er en meget aktiv kunde er det muligt at få op til €3000 ud af dette tilbud. For at få det beløb skal man optjene 8400 VIP point hver dag i 25 dage.

Optjen point og vind

At optjene VIP point hos Unibet Poker er noget der sker helt automatisk efter at man er gået i gang med at spille på deres borde. Alt efter hvor meget rake du bidrager med vil du få tildelt disse point, og det er dem man skal fokusere på i forbindelse med denne promotion.

Opret dig derfor hos Unibet Poker allerede nu og så kan du meget nemt forøge din bankroll ved bare at optjene point for at spille hele måneden ud. Kampagnen gælder frem til den 29. februar og alle der har en konto hos Unibet Poker kan deltage.

Spil med i Gold Rush