Gus Hansen i stort comeback hos Full Tilt Poker

Det har ikke været meget man har hørt til Gus Hansen på det sidste. Et par dage med store tab har dog allerede inkluderet årets udfald, men nu har Gus Hansen endelig fået vendt skuden i de højeste spil. Intet mindre end $327.000 fik danskeren vundet i en enkelt session, og den helt store taber blev den ukendte highroller ’NEKOTYAN’ hos Full Tilt Poker.

Imponerende indsats af Gus

Det var en yderst velspillende og dygtig Gus Hansen som slog klinger med den ukendte highroller i går, og mon ikke at ’NEKOTYAN’ undervurderede danskerens evner da han efter kort tid satte danskeren i stævne på et Pot Limit Omaha bord med indsatser på $500/$1000.

Den lange kamp bar præg af en smule negativitet hos den ukendte highroller som formentlig fortryder at han udfordrede Gus Hansen, og det bar en enkelt pot i særdeleshed præg af. De to spiller endte all in før floppet hvor Gus Hansen var stor favorit med [A:k;A:d;2:h;9:s] mod NEKOTYAN der sad med [6:d;8:d;8:k;k:d] som må siges at være en noget tvivlsom hånd til trods for at den blev spillet i Heads-up formatet.

Gus Hansen var ikke til at blæse af vejen, og alt i alt blev det til en gevaldig øretæve til NEKOTYAN der som tidligere omtalt måtte se intet mindre end $327.000 forsvinde fra sin konto. Med den flotte session hvor Gus på alle måder udviste tålmodigt og flot spil, kan han nu glæde sig over et foreløbigt godt år hvor danskeren har vundet godt og vel $500.000 siden det nye år blev skudt ind.

Lang vej til et positivt regnskab

De gode takter skal dog holde ved i et godt stykke tid hvis det samlede regnskab skal have sorte tal på bundlinjen, og mon ikke Gus Hansen har tænkt sig at blive ved med at kæmpe videre til trods for de tidligere hårde nedture.

Følg med på Full Tilt Poker