Gus Hansen med travle dage hos Full Tilt Poker

Til trods for at de fleste bruger den søde juletid til at danse rundt om juletræet og bruge tiden med den nærmeste familie, har danske Gus Hansen været nærmest suget fast til computeren, hvor han de seneste par dage har stået for flere flotte resultater i de højeste cashgames hos Full Tilt Poker. Her er danskeren så småt ved at rejse sig efter et år, hvor han var helt nede at mærke bunden tidligere på året.

Der er kun en vej fremad

For at vende de store tab til gevinster er der kun en vej, og det er at spille videre og forhåbentlig lære af sine fejl, og det virker Gus Hansen for alvor til at have gjort i den sidste del af 2010, hvor han har præsteret at spille fantastisk flot i nærmest alle sessions.

Nu hvor året lakker mod enden kan danskeren prale af, at han har kæmpet sig tilbage med stil. I starten af året var regnskabet nemlig noget lunket med en rød bundlinje på svimlende $5.000.000, men efter et år hvor danskeren virkelig har fået fat i de store spil, kan han efterhånden se regnskabet gå lige op, hvis han følger de seneste dages flotte spil.

Gus Hansen har nemlig gjort det særdeles godt i specielt Pot Limit Omaha CAP spillene, hvor hver spiller maksimalt kan investere $16.000 i hver pot, og det er for alvor et spil som danskeren er blevet yderst skarp til, hvilket er til stor skuffelse for de øvrige high rollers, der nok må erkende at Gus Hansen alligevel er en kendelse skarpere til den populære variant, end de lige havde forventet.

$71.000 i plus for dagen

Til trods for et par bekostelige heads-up sessions mod blandt andet Di ’Urindanger’ Dang kunne Gus Hansen sent i aftes gå til ro med på et plus på $71.000 for dagen. Ganske habilt for den dygtige dansker, der er godt på vej til at vende 2010 til et godt år til trods for de store nederlag tidligere på året.

Følg selv Gus Hansen ved bordene på Full Tilt Poker nu. Opret din konto nedenfor med Full Tilt Poker Bonuskode RIDERS600, der giver dejlige $600 i poker bonus.

Opret Full Tilt Poker konto.