Gus Hansen og Theo Jørgensen har hestene klar

For en måneds tid siden udtalte Gus Hansen at han havde store planer om at stake en række dygtige danske pokerspillere til Partouche Poker Tour 2010.

Theo kom hurtigt med

Der gik dog ikke længe før at Theo Jørgensen blev partner i projektet og derfor sammen med Gus Hansen skal sende en god håndfuld af danske pokerspillere til den franske poker turnering.

I alt er Gus og Theo blevet enige om at de vil spendere deres skillinger til følgende 12 spillere som skal repræsentere Gus & Theo Incorporated til Partouche Poker Tour.

Stefan Raffay
Daniel Bodin
Jonas ‘Tulkaz’ Klausen
Lars Hougaard
Casper Toft
Simon ‘Ministerborg’ Ravnsbæk
Martin B. Hansen
David Adelskov
Rehne ‘Carlos’ Pedersen
Jakob Tøstesen
Kenn Secher
Rasmus Vogt

Hvilket må være noget nær en af de mest skræmmende lineups man kunne forestille sig blandt danske poker turneringsspillere.

Kompetente spillere

Specielt navne som Jonas ’Tulkaz’ Klausen, Lars Hougaard, Simon ’Ministerborg’ Ravnsbæk og Martin B. Hansen er nogen af de absolut varmeste danske live poker navne i dette øjeblik, og Gus & Theo er også yderst tilfreds med de dine spillere de har fået støvet op som vil indgå et samarbejde med de to ældre danske herrer.

“Vi er meget, meget tilfredse med dem, som har meldt sig til, og jeg tror, vi har været heldige, at flere af dem indbyrdes er gode venner og lidt tager det som en ferie. Så er det nemmere at få dem til at tage det som et frirul, selv om de selv kunnet have lagt de penge til indskuddet til en ellers attraktiv turnering,” siger Theo Jørgensen til eb.dk.

Det er dog ikke en helt billig omgang for de to herrer da buyins for de samlede 12 personer løber op i hele 760.000 danske kroner. Dog forventer de begge at deres udvalgte spillere vil gøre massivt god form og at de således begge kan få et fornuftigt afkast fra deres investering.

Nogle ville måske undre sig over hvorfor dygtige spillere tager imod en stake deal hvor der kun udbetales 40% men da såvel indskud og rejseudgifter afholdes af Gus og Theo så får hver spiller altså værdier for cirka 30,000 danske kroner for den tid der bruges på at transportere sig til det franske og hjem igen. Derudover bliver der som sædvanligt godt dansk samvær blandt de mange danske deltagere.

Alle ønskes held og lykke med dette store staking projekt.