Hvad er odds boost?

Odds bonusser er utrolig populære hos bookmakere, og hvis du er helt ny på markedet, så kan du med sikkerhed få en bonus, uanset hvor du vælger at oprette dig.

Mange steder er de begyndt at uddele en ny bonus, som de kalder odds boost eller forhøjet odds. Denne bonus er special på den måde, at du får forhøjet oddset på en vilkårlig kamp, i stedet for at modtage en decideret indbetalingsbonus.

Et hurtigt eksempel kunne være, at Manchester United møder West Bromwich Albions på Old Trafford i Premier League. Manchester United ville formentlig være favoritter til odds 1.20, men i stedet vælger bookmakeren at give dig et odds boost, så oddset på Manchester United nu er 8.00.

Det lyder for godt til at være sandt, er det tilfældet?

Både ja og nej. Det er rigtig nok, at du får odds 8.00 på Manchester United i forbindelse med odds boost bonussen, men desværre er der regler og vilkår der gør, at det ikke er ligeså lukrativt, som det lyder.

Regler og vilkår til bonussen er forskellige afhængigt af hvor du spiller, men oftest er bonussen kun gyldig til helt nye kunder, der endnu ikke har en konto. Derefter plejer der at være en begrænsning på det beløb, som du må spille på oddset. Du kan altså ikke bare spille 1.000 kr. på det høje odds, og vinde en stor gevinst.

Det er oftest 100 kr. du får lov til at spille på et odds boost/forhøjet odds, og hvis du vinder, så er der lige et par krav mere. Gevinsten du får udbetalt vil nemlig være i bonuspenge, og de skal gennemspilles før du kan udbetale dem. Dog er gennemspilskravene lettere at udføre ved denne bonus, end hvis du har valgt en standard indbetalingsbonus.

Skal man undlade at tage imod bonussen?

Nej. Hvis du ikke bliver tilbudt en velkomstbonus, så kan dette odds boost være en ganske fornuftig bonus. Du skal bare passe på med ikke at lade dig snyde, og tro, at du kan spille et stort beløb og hæve pengene med det samme.