Kom med til GSOP Live Salzburg hos Betsafe Poker

GSOP Live har allerede nu været en stor succes, og i den forbindelse har arrangørerne nu valgt at gøre Salzburg til en ny destination for den europæiske turneringsserie.

Betsafe Poker vil gerne sørge for at så mange af deres kunder kommer med til turneringen, og derfor bliver der afholdt en enormt stor online finale den 6. december hvor intet mindre end 5 komplette pakker er på højkant.

Der er 3 forskellige måder hvorpå du kan komme med til finalen, så Betsafe Poker tager endnu engang føringen når det kommer til gode tilbud.

Kvalificer dig nemt

Der findes 3 måder hvorpå du kan spille med om et sæde i finalen. Det første du skal gøre er at optjene enten 50, 100 eller 250 Player Points i november måned. Klarer du dette krav vil du blive inviteret med til en satellitturnering hvor der er mellem 25-125 spillere i hver turnering, som kommer med til det endelige slag hvor de fem pakker er på spil. Det har derfor aldrig været nemmere at komme med til en fed GSOP Live turnering, og siden at den nye destination er Salzburg kunne det være en ide at få ens ski-tøj med.

En anderledes Live turnering

Med alper, sne og alt hvad der medfølger, er GSOP Live Salzburg en anderledes turnering der giver skiglade mennesker mulighed for at nyde deres passion for både det kolde vejr, men i særdeleshed også for poker. Du har derfor alle muligheder for at vinde en uforglemmelig oplevelse ved at spille hos Betsafe Poker i november måned, og hvis du ender i top 5 i den endelige finale vil du altså kunne glæde dig over at vinde en pakke til en værdi af $2900 til GSOP Live Salzburg.

Opret din konto og læs mere om hvordan du sikrer dig et sæde og får op til $2000 i bonus hos Betsafe Poker.

Lav din Betsafe Poker konto her!