Moderne Poker Rakeback

Ordet rakeback har været på mode i dansk poker siden 2004, hvor poker boomet tog verden med storm, og poker for alvor slog igennem i Europa og selvfølgelig også lille Danmark. Kortspil som 500, Røvhul, 21, Mousel, Bridge og hvad der ellers findes af ganske udmærkede kortspil fik fuldstændigt baghjul af poker, og tusindvis af mænd OG kvinder kastede sig over dette vidunderlige kortspil.

Der er så mange flere facetter til poker end andre kortspil, og det skyldes ikke mindst det økonomiske aspekt. Muligheden for at bluffe modstanderen af sin hånd, og dermed vinde en stor pulje uden at have den bedste hånd, gør poker til et fantastisk komplekst spil, hvor man hele tiden skal justere sin strategi ift. sine modstandere.

Hvis du elsker kortspil, men endnu ikke har prøvet et poker spil, er det bare om at komme i gang. Du vil med sikkerhed ikke fortryde at have stiftet bekendtskab med verdens absolut sjoveste kortspil.

 

Vi præsenterer: Poker Rakeback & Bonus

Hvis du spiller poker på nettet, hvilket du højest sandsynligt vil gøre, hvis du bliver grebet af pokerspillet, vil du blive mødt af en verden af tilbud fra de forskellige pokersites, som alle kæmper om din “action”.

Det første tilbud man altid støder på, er selvfølgelig en poker bonus, som man som spiller får, når man opretter sin konto eller indbetaler penge. Velkomstbonus, indskudsbonus, reloadbonus… det lyder lidt som det samme det hele, men det er det ikke. Er du ikke bekendt med poker bonusser, kan du læse mere om poker bonusser hos Danmarks førende poker bonus portal, Classic Poker.

Når du har gennemspillet din(e) bonus(er) hos et pokersite, er der umiddelbart ikke flere bonus penge at komme efter her. For at holde på dig som kunde, tilbydes du i stedet (og samtidigt med din bonus) automatisk medlemskab i en “loyalitetsklub”, som vi kalder for “Moderne Poker Rakeback”.  Loyalitetsklub, VIP program… kært barn har som bekendt mange navne, men det dækker altsammen over det samme, nemlig rakeback.

Når du spiller poker for rigtige penge, betaler du løbende rake til pokersitet (det er sådan de tjener deres penge, red.), og som ordet “rakeback” antyder, får du altså dele af din rake tilbage.

 

Få op til 50% rakeback

Rakeback kan svinge mellem 5% og typisk op til næsten 40-50%, alt efter hvor du spiller. Det er nemlig ikke helt uden relevans, hvor du vælger at spille poker, hvis du går op i rakeback. Og det bør du gøre, for hvis du spiller poker regelmæssigt på nettet, så vil du uundgåeligt betale en del penge i rake undervejs, når du f.eks køber dig ind i en pokerturnering eller spiller cash games.

Spiller du f.eks. en $10+$1 turnering (Buyin i alt $11), vil de $10 ryge direkte i den samlede præmiepulje, mens den sidste dollar går til pokersitet. Spiller du derimod en cash game hånd, hvor puljen er på $100, vil pokersitet som ofte tage op til 3% i rake af puljen, hvilket betyder, at vinderen af hånden “kun” får $97 af den $100 store pot. Urimeligt tænker nogen måske, men dét at drive et pokersite er naturligvis også en forretning, hvor målet er at tjene penge.

Pokersites skal betale afgifter til den regulerende myndighed – hvilket i Danmark er Spillemyndigheden og den danske stat – for at kunne tilbyde poker til kunderne, og samtidigt skal man også tjene penge til lønninger, servere, markedsføring og selvfølgelig eventuelle aktionærer.

Dét har vi det helt fint med, men vi har det til gengæld også rigtig fint med, at få nogle af vores penge tilbage via rakeback, som tak for at man som loyal kunde, vælger at spille alt (eller det meste) af sin online poker det samme sted.

 

Poker Rakeback i moderne form

“Hvor finder man så den bedste rakeback nu om dage”, siger du måske og tænker, og her er svaret ikke helt så lige til. Tidligere havde Full Tilt en god rakeback, men pokersitet er sidenhen blevet opkøbt af PokerStars, og der går rygter om, at Full Tilt og PokerStars snart vil blive slået endegyldigt sammen og Full Tilt nedlagt.

Derfor anbefaler vi som sådan ikke længere at du opretter en konto hos Full Tilt, men du kan dog med sindsro oprette en hos PokerStars, som er verdens absolut største pokersite.

pokerstars_vip_clubPokerStars rakeback kommer i form af StarsCoins, som er en slags valuta du optjener, mens du spiller poker for rigtige penge.

Det er super nemt at følge udviklingen i din VIP status, og at se hvor mange point du skal optjene for at få den næste portion StarCoins. Disse StarsCoins kan veksles til kontanter eller bruges til at købe bonusser, turneringsbilletter eller elektronisk isenkram (for blot at nævne nogle af tingene) i PokerStars’ omfattende VIP butik.

pokerstars_vip_store

Her ses et screenshot af PokerStars VIP butik, hvor du kan omsætte dine StarsCoins til alt mellem himmel og jord. Der er mest “value for money”, hvis du køber turneringsbilletter for dine Coins, men hvad du vil bruge dem på, er helt op til dig.

Selv om PokerStars er verdens største pokersite, og har en verdensklasse pokersoftware med alle tænkelige features, kan der dog være god værdi i at kigge andre steder, efter endnu bedre rakeback.

Hos PokerStars vil man nemlig typisk ligge mellem 10-20% rakeback, medmindre man kan spille sig helt til tops i VIP Programmet, mens man med Party Poker rakeback nemmere vil kunne spille sig højere op i procenter. Igen er det svært at sige noget om, hvor stor din procentvise rakeback præcist er, da det afhænger af din aktivitet og rake hos Party Poker, men ikke desto mindre vurderes det, at du hurtigt kommer op og få i nærheden af 30% rakeback.

 

Du får rakeback de fleste steder

Det skal siges, at næsten uanset hvor du spiller poker, vil du blive tilbudt én eller anden form for rakeback. Du skal typisk holde øje med et VIP program/loyalitetsprogram for at finde ud af, hvor meget du kan få i rakeback, og det vil være lettere at forstå hos nogle pokersites end andre.

Gider du ikke bøvle for meget med at skulle sætte dig ind i de knastørre procenter, og vil du bare i gang med at spille, kan du med fordel oprette dig hos nogle af de pokersites vi har nævnt i denne artikel. Her tilbydes du nemlig rakeback i den moderne form, hvor du er sikker på at få ét eller andet tilbage, uanset hvor meget du spiller.