Ny STT kampagne hos Danske Spil

Sit & Go turneringer er på rekord tid blevet et af de mest populære formater inden for online poker, og hos Danske Spil har de nogle helt særlige af slagsen klar til dig. Døgnet rundt kan du nemlig spille med i deres store Steps Udfordring. Her kan du lave et lille indskud om til tusindvis af kroner, og man bestemmer helt selv hvor man vil starte henne. Man kan således starte med en $3 turneringer, og derfra avancere til de dyrere af slagsen ved blot at blive nummer 1 eller 2.

Åben for alle

Enhver person med penge nok på sin konto kan tilmelde sig en af de mange turneringer hele dagen lang, og med muligheden for at gå helt til tops i den store $500 Step turneringer for bare $3, er dette et tilbud som kun er værd at anbefale. Man kan derfor få rigtig meget spilletid ud af sit indskud, og hvis bare man er god nok, er der gode muligheder for en seriøs udbetaling. Da Danske Spil holder til på Party Poker netværket, kan du derfor være sikker på at der altid vil blive spillet en turnering eller to i præcis den prisklasse som du foretrækker.

Bliv VIP kunde

Ved at spille med i disse Sit & Go turneringer vil man også helt automatisk optjene Danske Spil Point. Disse er værd at se nærmere på, for hvis man optjener nok af dem enten på et månedligt basis, er der mulighed for at få lækre bonusser i det store VIP program. Man kan også optjene bare 9.000 point på en periode over 3 måneder, og så venter der op til 40 % i rakeback.

Besøg Danske Spil og prøv en af de mange Steps Udfordringer allerede i dag, og se hvor kortene fører dig hen.