Nye pokervideoer

For bare 89 kroner pr. måned, kan man få adgang til hele 8 nye pokervideoer om måneden hos Pokeruni.dk og få adgang til et stort dansk videokartotek på omkring 500 poker undervisningsvideoer.

Hvordan bliver man bedre til poker?

Der er mange måder hvorpå man kan øve sig i poker og man kan sige at så længe man forsøger at blive bedre er man på rette vej . Nogle pokerspillere kan godt lide at mødes med andre pokerspillere og snakke om de forskellige hænder de har spillet.

Andre kan godt lide at læse forskellige pokerbøger hvor de kan få noget teoretisk viden. Mens nogle pokerspillere godt kan lide at se andre pokerspillere spille poker, hvor de på den måde lærer hvordan man bliver bedre til at spille poker.

Det er helt op til en selv hvad man har lyst til, og ikke mindst hvad der virker bedst for en selv. Det er helt klart ikke alle mennesker der har den samme tilgang til hvordan man ønsker at modtage pokerundervisning.

For dem der har det bedst ved at blive inspireret og undervist af andres pokerspil, kan det klart anbefales at man tegner et medlemskab hos pokeruni. Her har du adgang til Danmarks største udvalg af pokervideoer, i alle de populære spils varianter. Bla. SnG, multi table turnering, NLholdém, pot limit omaha og mange flere.

500 videoer på dansk

Det koster kun 89 kroner om måneden at være medlem og for de 89 kroner har du fri adgang til at se og studere alle pokervideoerne der er i kartoteket. Der er omkring 500 pokervideoer lagt op på pokeruni lige nu og alle er lavet af danske spillere. Der bliver hver måned tilføjet mindst 8 nye pokervideoer, så der er nok studiemateriale at gå igang med og når man har været alle videoerne igennem burde man være klædt på til at gå i krig ved bordene.

Umiddelbart kan man måske godt tænke at det er en relativ stor udgift med 89 kroner om måneden. Men hvis man tænker sig til hvor man penge det kan medføre i fremtiden eller hvor mange penge man kan undgå at tabe ved at få rettet et par fejl i sit pokerspil, så er det pludselig ikke mange penge længere.

Heller ikke selvom man måske er nybegynder og kun spiller for ganske få kroner om dagen eller om ugen. Hvis man tænker sig godt om kan man sikkert huske hvor mange dyre lærepenge man brugte i starten, da man skulle lære at spille poker.

Man tabte måske et par store hænder i cashgame eller man røg ud af en turnering man måske havde givet 50 – 100 kroner for at deltage i. Dette måske bare fordi man lavede et par småfejl og ikke helt havde styr over pokerspillet. Mange af disse fejl kan nemt undgås, hvis bare man får en lille smule pokerundervisning, og derfor kan 89 kroner nemt gå hen og blive en ganske god investering.

Det skal nævnes at der er mulighed for at se lidt forskellige gratis videoer hos Pokeruni og der absolut ingen købetvang findes for at besøge siden og se og læse gratis videoer og artikler.

Så op på hesten, køb et medlemskab hos Pokeruni og bliv en bedre pokerspiller, det er nemlig gennem studier af spillet at man udvikler sine poker evner, og dermed i sidste ende bliver en vindende spiller.

Besøg Pokeruni.dk her og se 10 gratis videoer