Party Poker USD 200000 turnering

Når ugen er ved at spille på sidste vers og søndagen indtræffer, er det ved at være tid til at vinde store præmier hos Party Poker.

Mere end 1 million kroner at spille om

Hver søndag i sommerperioden garanterer Party Poker $200000 i den store turnering som er ugens absolut største højdepunkt. Turneringen hos Party Poker kendetegner et forholdsvis lavt(normalt $250.000 resten af året) indskud, masser af poker og mere end 1 million kroner i garanteret præmiepulje. Du kan som spiller hos Party Poker kvalificere dig til den store turnering for så lidt som $5+$1 to gange om dagen hvor spillere gør sig klar til at dyste om sæderne til den kommende søndag.

Kvalifikationsturneringer

Hvis du godt kunne tænke dig at prøve at vinde et sæde til den store $200000 turnering billigt kan det anbefales at oprette sig som spiller, indskyde penge og gå på opdagelse i den store lobby hvor et enormt udvalg af satellitturneringer er tilgængeligt. Du kan faktisk for så lidt som 10 Party Point vinde dit sæde gennem af de forskellige sub-satellitter så der er noget for enhver smag hvis man godt kunne tænke sig at spille med i den største ugentlige turnering hos Party Poker.

Er du en trænet spiller som er vant til at spille med om de store penge på internettet kan du selvfølgelig også købe dig direkte ind i turneringen. Indskuddet er på $200+$15 og må siges at være ganske attraktivt siden at mere end 1 million kroner er garanteret og at alle dine gevinster hos Party Poker er totalt skattefrie.

Cash games er heller ikke noget der bliver sparet på hos Party Poker, og i en nylig foretaget undersøgelse viste det sig at Party Poker er det sted på internettet hvor det er nemmest at vinde penge når man kigger på modstandernes niveauer, så snyd ikke dig selv for at spille skattefri og sikker poker hos Party Poker hver dag.