Scott Palmer vinder $480.000 på under 24 timer

Scott ’UrNotInDanger2’ Palmer har i 2010 slået sit navn solidt ind i de store virtuelle cash-games og mandag skulle gå hen og blive en af karrierens bedste dage. Alt hvad Scott rørte ved blev nemlig til en guldmine, og da dagen var omme kunne han glæde sig over et overskud på $480.000, altså en lille halv million dollars.

Et par hårde måneder

I det hele taget har de sidste par måneder for Palmer ikke været værd at nævne, medmindre hans tab skulle være interessante, og det er selvsagt det modsatte som er sjovest at opleve, hvilket var tilfældet her da modstanderne måtte se på forgæves, mens han kastede dem alle rundt i manechen.

2915 hænder skulle Scott Palmer bruge før den lille halve million dollars var vundet, og det foregik i både No Limit Holdem og Pot Limit Omaha.

Taksterne hed blandt andet $50/$100 og endda op til $200/$400, så det var ikke action der manglede da han holdte sin maraton session. 1886 af hænderne foregik i PLO, mens godt 1000 af de resterende hænder blev spillet i NLHE.

Indtil gårsdagens session så regnskabet for 2010 for Scott Palmer ikke prangende ud. Kun $160.000 var han sammenlagt i plus efter en masse store op og nedture som mest af alt har mindede om en rutsjebane tur uden pauser.

Regnskabet er i plus

Nu er der imidlertid rodet bod på regnskabet, og Scott er oppe på $600.000 i profit siden årets start, men mon ikke han har tænkt sig at prøve at forbedre det resultat inden vi træder ind i 2011.

En af de mest imponerende ting ved hans store session var, at han nærmest ikke holdte pauser i de knap 24 timer, der kun var afbrudt af et par mindre toiletbesøg. Det er et stof som vindere er lavet ud af.

Følg selv med i Scott Palmers poker præstationer hos hans sponsor OverBet Poker, hvor du kan modtage 35 % OverBet Poker Rakeback.

Opret en OverBet konto nu.