Spil cash games i forskellig valuta hos Bet365 Poker

At spille cash game i online poker i forskellige valutaer plejer at kræve at man spiller hos forskellige udbydere. Det er derfor meget sjældent at finde steder hvor ens cash games bliver spillet i både USD, EURO og GBP. Heldigvis vil Bet365 Poker gerne give dig muligheden for at spille i forskellige valutaer uden at det skal koste dig ekstra. Dermed kan du øge dine chancer for at vinde større ved at spille f.eks. EURO eller GBP borde i stedet for USD borde. Muligheden for at spille i forskellige valutaer helt gratis har op til flere fordele.

Spil i anderledes valuta

Hvis du er en succesfuld cash game spiller på taksten $0.05/$0.10 og normalt set spiller i USD format vil du kunne spille de præcis samme borde i GBP og vinde mere uden at rykke op i niveau. GBP har en højere kurs en USD, og derfor vil dygtige spillere kunne vinde mere ved at spille deres sædvanlige niveau uden at de rykker op i takster og derfor er nød til at vende sig til at spille om flere penge.

Muligheden for at spille i forskellig valuta er særdeles interessant man bør uden tvivl se lidt nærmere på de mange forskellige varianter som man finder hos Bet365 Poker.

Bet365 Poker holder til på det velkendte iPoker netværk som har tusindvis af aktive spillere døgnet rundt. Dermed er Bet365 Poker din garanti for online poker på alle tider af døgnet, og for at gøre det hele endnu bedre vil du kunne få en fabelagtig start på dit spil med forskellige tilbud.

Få $500 i bonus

Ved at oprette en ny konto hos Bet365 Poker vil du få op til $500 i sign-up bonus på dit første indskud og nemt blive en del af deres fabelagtige VIP program. Optjen VIP point og bliv en del af Bet365 Poker i dag.

Bliv Bet365 pokerkunde her!