Spil Jackpot Sit And Go turneringerne hos Ladbrokes Poker

Spil Jackpot Sit & Go turneringerne hos Ladbrokes Poker, og vær med i kampen om en samlet hovedpræmie på op til €25000 skattefrit til vinderen hver eneste måned.

Stolte af den nye kampagne

Ladbrokes Poker glæder sig til at introducere en helt ny online pokerkampagne, for deres kunder der har ekstra hang til at spille Sit & Go turneringerne hos dem. Deres nye Jackpot Sit & Go kampagne skulle nok få de fleste Sit & Go tilhængere til skærmen, og hvis ikke man er til Sit & Go bør man nok alligevel overveje at give den en chance.

Du kan nemlig vinde en månedlig hovedpræmie der samlet kan komme helt op på €25.000 skattefrit hos Ladbrokes Poker, hvis du kan overvinde alle de andre der også gerne vil have fingrene i de mange dejlige skattefrie præmiepenge.

Fra marts måned kan du i pokerlobbyen finde de spændende Sit & Go/Jackpot turneringer, som har et indskud på €13. Hvor af €1 går til turneringsgebyr og €2 af dem går til den store progressive jackpot, og resten fordeles som ordinær præmiepulje. De nye Sit & Go/Jackpot turneringer findes både i normal og super turbo format med 6 mand.

For at kvalificere dig til en ekstra jackpot præmie og muligheden for at gå videre til den store månedlige progressive jackpot finale, skal du spille og vinde 5 af disse Sit & Go/Jackpot turneringer i træk indenfor 1 måned. Hvis det lykkes dig at vinde 5 i træk vinder du en skattefri bonuspræmie på €5.000, plus adgang til den månedlige progressive Jackpot finale. I den store Jackpot progressive Jackpot finale, vil der være en præmiesum på minimum €20.000 til vinderen. Alt efter hvor mange der i løbet af måneden der formår at vinde 5 Sit & Go/Jackpot turneringer i træk, afgøres hvor mange der deltager i den store progressive jackpot finale. For at finalen bliver en realitet, skal der minimum være 2 deltagere der har vundet 5 Sit & Go/Jackpot turneringer i træk i den foregående måned. Hvis der kun er 1 der har kvalificeret sig, vil han alene få de €20.000 uden kamp.

Den progressive jackpot pulje starter hver måned på €20.000 vokser for hver gang der bliver spillet en af de kvalificerende Sit & Go/Jackpot turneringer, hvor der bliver lagt €12 fra hver turnering i den progressive jackpot.

Hvis ikke det lykkes dig at vinde 5 Sit & Go/Jackpot turneringer i træk, vil det også være muligt at få en præmie for at blive nr.1 eller nr.2 i 5 Sit & Go/Jackpot turneringer i træk. Skulle dette ske kan du glæde dig over at få €500 i ekstra bonus fra Ladbrokes Poker.

Husk at sende e-mail

Du skal huske at skrive til deres support på sng@ladbrokespoker.com når du har opfyldt ovenstående krav, så de kan verificere dine sejre inden for 48 timer efter du har spillet den sidste kvalificerende Sit & Go/Jackpot turnering.

Spil og vind skattefrie præmier med Ladbrokes Poker.

Få op til 5.500 kr. i skattefri Ladbrokes Poker bonus