Spil med i Sunday Second Chance hos PokerStars

Hver eneste søndag inviterer verdens største pokerside spillere fra hele verden med til de største ugentlige pokerturneringer. Hvad enten du vil spille de helt dyre turneringer, eller blot er på udkig efter en turnering med et lille indskud og en stor garanteret præmiepulje, har PokerStars virkelig noget at byde på for alle spillere.

Den største dag for online poker

Søndag er nemlig den dag at de store online turneringer løber af stablen, og med en position som verdens største pokersite har PokerStars uhørt mange gode tilbud til alle danske pokerspillere. Det helt store brag løber er uden tvivl den store Sunday Million turneringer. For et indskud på blot $200+$15 kan du spille med om minimum $1.000.000 i garanteret præmiepulje, og som om det ikke skulle være nok har PokerStars masser af andre spændende turneringer på programmet den samme dag.

En af de mest interessante søndagsturneringer hos PokerStars udover Sunday Million er uden tvivl deres Sunday Quarter Million turneringer. Hele $250.000 er garanteret i præmiepulje, og indskuddet til turneringen lyder på blot $10+$1. Det er noget man kan kalde god værdi, og specielt pokerspillere på de lidt lavere niveauer bør kigge nærmere på denne fremragende turnering der giver masser af action og et væld af penge at spille om for et lavt indskud.

Er du en af de skrappere pokerspillere kan du derudover også spille med i deres store Sunday 500 turnering. Turneringen har et indskud på $500+$30 og har en garanteret præmiepulje på flotte $500.000.

Til sidst har PokerStars også den spændende turneringer Sunday Second Chance på programmet. Indskuddet er på $200+$15 og garanterer $200.000 i præmiepulje.

De mange spændende turneringer hos PokerStars er absolut værd at spille med i, og hvis du mener at indskuddene er en tand for høje afholder PokerStars masser af satellitturneringer døgnet rundt hvor du billigt kan komme med til de største ugentlige pokerturneringer hos PokerStars.

Åben en konto straks

Opret dig som kunde hos PokerStars i dag og modtag en fremragende 100 % sign-up bonus på helt op til $600. Benyt PokerStars kampagnekode PSP7824 når du registrerer din nye konto for at få det maksimale ud af dette fremragende tilbud.

Spil med om de mange penge her!