Tom Dwan med beskedent plus efter Durrr Challenge blev genoptaget

Det har været små med både omtale og action når snakken falder på den store Million Dollar Challenge som Tom ’Durrrr’ Dwan har inviteret hele verden til at deltage i – såfremt de altså har penge nok til at være med.

Katastrofal start mod Cates

Efter en katastrofal start på sin udfordring mod Daniel ’Jungleman12’ Cates fik de to herrer i går taget hul på spillet igen og da kampen var slut var det med Dwan i et lille plus mod Cates der har lagt sig tungt i spidsen for udfordringen.

Læs Durrrr Challenge i gang igen

Inden spillet blev genoptaget var det med Daniel Cates som foreløbig favorit med en profit på $700.000 af blot 9000 spillede hænder, og da ’Durrrr’ kun fik endt sin session i et spinkelt plus på $12.726 hvilket er nærmest ingenting i forhold til de $700.000 han var i minus inden spillet blev optaget igen.

Dwan og Cates nåede i alt at spille 2.120 hænder på taksten $200/$400 No Limit Texas Hold’Em Heads-up der nu bringer antallet af spillede hænder op i egnen af 10.000 eller en femtedel af det samlede antal hænder de to hajer skal spille.

Det blev altså heller ikke i går at Dwan fik taget revanche og det kan nu virke svært for Tom Dwan at skulle indhente Cates der har spillet fænomenalt godt under hele udfordringen og er oppe med ca. $650.000 siden de to gik i gang.

Den største pot i gårsdagens spil blev på $128.371 da Tom Dwan har slow playet et fuldt hus mod Cates der må se sine to konger slået hele vejen til river.

Uvist hvornår de mødes igen

Hvorvidt vi vil se mere til de to spilleres udfordring i den nære fremtid kan kun tiden vise, men mon ikke Tom Dwan også snart vil have overstået sin udfordring mod Patrik Antonius hvor finnen er nede med $2.000.000 siden deres udfordring startede.

Følg med i Durrrr Challenge her