Ugentlige store freerolls hos 24h Poker

De har altid været glade for at afholde freerolls hos 24h Poker, og fra den 10. april, vil de være værter for en helt ny type af slagsen.

I disse turneringer vil der i alt være €4000 i præmiepuljen hver uge, og man skal være hurtig til at tilmelde sig.

Registrering til turneringerne åbner nemlig først 15 minutter inden start, og der er endda sørget for en rigtig god struktur.

Alle spillere vil således modtage 2.500 chips, og hvert niveau har en varighed af 10 minutter. Der er derfor masser af tid til at tage de rigtige beslutninger.

€500 i præmiepuljen

De nye Tuesday And Friday Surprise Freerolls, har en præmiepulje på €500, og det betyder at vinderen af hver turnering modtager €80.

Der vil derudover også være et mindre pengebeløb til de spillere som ender i top 30, så du kan relativt nemt opbygge en bankroll på denne måde.

På grund af den store popularitet inden for No Limit Texas Hold’Em, er det også i dette format at alle freerolls vil blive spillet.

Denne kampagne kører frem til den 10. maj, så du har masser af tid til at få vundet en andel af de penge som gives bort.

Et klogt valg

24h Poker har i mange år markeret sig ved at være en lidt utraditionel udbyder. De går nemlig selv meget op i poker, og det betyder at de ved hvad kunderne vil have.

Derfor vil der hver måned blive afholdt omkring 10 kampagner med masser af ekstra værdi, så det har sine fordele at blive kunde hos denne side.

Har du ikke en konto hos 24h Poker i forvejen, kan du oprette dig helt gratis, og få en 100 % bonus på op til €500 på dit første indskud af rigtige penge.

Åben din konto nu