Vind en nat med AlexKP hos Danske Spil

Alexander Petersen også kendt under aliasset ’AlexKP’, har i mange år været en af de bedste pokerspillere her i landet.
Han har vundet millioner af kroner i både turneringer samt Pot Limit Omaha, og nu har du chancen for at vinde en nat i selskab med ham.
Danske Spil afholder nemlig i aften en $2 turnering, og den spiller der ender som vinder, vil få en bankroll på 5.000 kroner som Alexander vil prøve at få til at yngle bedst muligt.
Derudover er der også en lækker bounty præmie til ham der slå AlexKP ud af aftenens turnering.

Sæde til Danske Spil Poker Tour

Hvis du får held til at slå Alexander ud i aftenens turnering, vil Danske Spil kvittere med et sæde til deres egen live turnering kaldet Danske Spil Poker Tour.
Sædet har en værdi af $200, så der er god grund til at spendere de 10 kroner som det koster at være med i aften når det hele sker.
Med muligheden for at komme helt ind bag de tanker som en professionel pokerspiller gør sig, kan det både være lærerigt og indbringende at blive aftenens vinder.

Starter 20.30

Det hele foregår altså i aften klokken 20.30 hos Danske Spil, og der vil selvfølgelig også være en normal præmiepulje i forhold til hvor mange spillere der er med.
Siden at det kun koster $2 at være med, er dette et tilbud som det kun kan anbefales at man tager del i, og der er også en stor bonus til nye kunder.
Danske Spil giver en 100 % bonus på op til 1000 kroner på dit første indskud hos dem, og tilbuddet aktiveres lige så snart du indtaster koden VELKOMMEN under din indbetaling.
Registrer derfor en konto nu og vær med i aftenens turnering!