Vind en pakke til WSOP 2011 Main Event hos Full Tilt Poker

Den kolde tid er ved at være ovre, og inden længe står sommeren for døren. Det betyder også at World Series of Poker snart vender tilbage til Las Vegas. Som pokerspiller er WSOP det største der findes. Det bliver simpelthen ikke større.

Du skal forhåbentlig med til Vegas

Derfor vil Full Tilt Poker allerede nu gerne sende dig af sted til Las Vegas når WSOP 2011 starter. Arrangørerne bag WSOP forventer et rekord højt antal spillere i år, og der spekuleres i at Main Event vil kunne tiltrække hele 10.000 spillere. Hvad end der sker, er WSOP 2011 uden tvivl årets højdepunkt, og man bør sikre sig en plads ved den grønne filt når de store penge atter skal deles ud.

Der er masser af forskellige muligheder for at komme til WSOP billigt gennem Full Tilt Poker. Hver dag vil der blive afholdt satellitturneringer hvor vinderne allerede nu kan glæde sig til at sommeren står for døren og Las Vegas venter. Det er dog ikke alle spillere som er glade for disse store satellitturneringer, og derfor har Full Tilt Poker igen valgt at lancere deres populære Step turneringer hvor man gennem forskellige STT typer kan komme til WSOP meget nemt og billigt.

Mulighederne er uendelige, og det er bare med at få spillet sig til et sæde ved verdensmesterskaberne i USA inden at det er for sent. Full Tilt Poker har udover deres daglige tilbud også gjort klar til en stor online finale hvor mindst 150 sæder til WSOP 2011 Main Event vil blive delt ud.

Vind dit sæde nu

Kom med til årets højdepunkt i poker og vind dit sæde til WSOP Main Event. Få desuden $600 i sign-up bonus på dit første indskud ved at benytte koden RIDERS600 når du opretter dig som kunde hos Full Tilt Poker.

Vind WSOP adgang her!