Vinter millionen i februar hos Danske Spil

Vinter millionen er navnet på den absolut største pokerturnering som Danske Spil vil afholde, og her er der en garanteret præmiepulje på over 5 millioner danske kroner. Det hele foregår online den 5. februar 19.30 dansk tid, og du kan købe dig ind for $640. På trods af den meget høje garanterede præmiepulje er det ikke alle der lige kan finde $640 frem i deres budget, og derfor kører der allerede nu satellitturneringerne til eventen som starter på $2 og opefter. Sæt derfor kryds i kalenderen den 5. februar og se om det er dig der går hele vejen.

Daglig dansk freeroll

Danske Spil giver nu også deres kunder mulighed for at komme med til millionturneringen ved at spille med i en daglig freeroll hvor i de 10 bedste spillere vil avancere til en kval-turnering hvor 5 pladser er garanteret. Ligegyldigt om du køber dig direkte ind eller kvalificerer dig kan du se frem til et brag af en turnering hvor 5 millioner kroner er garanteret på forhånd. Det er endnu uvist hvornår sådan en stor event vil finde sted igen hos Danske Spil, så gå ikke glip af denne begivenhed.

Enorme præmier

Det forventes at førstepræmien i denne turnering vil lyde på mere end 1 million danske kroner, og siden at det er helt lovligt og endda skattefrit at spille hos Danske Spil kan du næppe finde et bedre tilbud andre steder. Man har også mulighed for at få op til 1000 kroner i bonus som ny kunde, og for at sikre sig denne bonus skal man bare indtaste koden VELKOMMEN når man laver ens første indskud.

Se mulighederne for hvordan du kommer med til Vinter Millionen hos Danske Spil og glæd dig til at det hele sker allerede den 5. februar!