WSOP 2010 Main event finale

Det nærmer sig at vinderen og dermed verdensmesteren i poker anno 2010 bliver fundet. Dysten kommer til at stå mellem Jonathan Duhamel og John Racener. Det kan blive en kortvarig affære da Duhamel har et meget stort forspring med næsten 189 millioner chips mod Racener’s godt 31 millioner. Ingen af de to spillere kan dog klage da der indkasseres enten $5.5 millioner eller $9 millioner for WSOp sejren.

Stor pot til Duhamel

Baggrunden for Duhamels store chip lead kom fra den pot som sendte Joseph Cheong ud på tredjepladsen. Før floppet blev det gået til den i bettingen og de to spillere ender All in. Duhamel har et par damer på håndne og lidt overraskende var det at se at Cheong kun kunne fremvise A7 i så stor en pot. Cheong kunne dog gå til kassen og hæve mere end 20 millioner kroner og udtalte bagefter at han ikke fortrød den pot.

En af de større favoritter til titlen var Michael Mizrachi. Han måtte dog forlade turneringen $2.3 millioner rigere på en femteplads efter at han blev snydt af Duhamel.

Fra Small Blind kalder Duhamel bare op selvom han har esserne. Mizrachi rammer top par i damer på floppet og Duhamel får lokket ham til at gå all in. Efterladt med 5 outs som ikke ramte, betød at Michael Mizrachi stadig har en Main Event titel til gode. Det er dog til date Mizrachis største cash.

Interessant er det at Duhamel er PokerStars spiller. Det er efterhånden en tradition at verdens største pokerside også er sponsor for verdensmesteren. En ære som også overgik danskeren Peter Eastgate da han vandt den fornemme WSOP titel i 2008.

Det hele afgøres i nat

Om verdensmesteren anno 2010 hedder Jonathan Duhamel eller John Racener afgøres i nat. Favoritværdigheden er der ingen tvivl om men skulle Racener få doblet en enkelt gang kan det gå hen og blive helt spændende at følge Heads Up dysten som finder sted i Penn og Teller teatret på Rio Hotel og Casino i Las Vegas.

PokerStars sender langt hovedparten af spillerne til WSOP hvert år. Brug PokerStars Kampagnekode PSP7824 for en bonus på op til $600 og kig lidt på de mange gode turneringstilbud som verdens største pokerside tilbyder.
Vind WSOP plads 2011 hos PokerStars.